Szemüvegkeretek

Nem találsz magadnak megfelelő szemüveget? Különleges arcformával rendelkezel?

Ne bízz semmit a véletlenre! Egy helytelenül megválasztott szemüveg sokat ronthat megjelenéseden! Azt szeretnénk, hogy jól érezd magad azáltal, hogy jól nézel ki! Nálunk minden korosztály megtalálja az igényeinek megfelelő szemüvegkeretet!

Aboriginal

A márka küldetése a nemzetközi divatvilág meghatározó márkájaként stílust és lendületet adni az Aboriginal életérzés által.

Columbia

A lassan 80 éves Columbia Portland legjelentősebb márkája, Oregon-i központjában tervezik a piac közel leginnovatívabb szemüvegkereteit, kiegészítőit a sport őrültjei számára.

Converse

A gumigyáros Marquis M. Converse által 1908-ban alapított Converse jelképpé vált, mely a sportos utcai divatot képviseli szemüvegkereteiben is.

Diesel

A népszerű olasz luxusmárka megálmodója a padovai születésű Renzo Rosso. Kiváló minőségű szemüvegkeretei és napszemüvegei ma is eredeti, merész és designos vonalat követnek.

Elle

Franciásan, nőiesen

Az ELLE a maga 45 kiadójával, és világszerte 21 millió olvasójával a divatvilág egyik legmeghatározóbb divatmagazinjává vált. Egy márka, amely nem veszi magát túl komolyan, elérhetővé teszi a divatot, és könnyebbé varázsolja a nők életét.

Escada

Az időtálló elegancia szimbóluma. Az Escada szemüvegeket hűvös csillogás és érzéki nőiesség jellemzi. Jellegzetes csúcsminőségű divatot teremt a nők számára, hogy kifejezzék egyediségüket.

Esprit

Az Espritet a zizegő hatvanas évek második felében Douglas Tompkins és Susie Tompkins Buell alapította a napsütötte Kaliforniában. Szemüvegeit precíz és egyben trendi, formabontó dizájn, különleges vonalvezetés jellemzi.

Joop

A márka megalkotója Wolfgang Joop divattervező. A JOOP mára egy világszerte ismert márkává nőtte ki magát. Szemüvegkereteit különlegesen kifinomult design, visszafogott elegáns színek és finoman kidolgozott fém részek jellemzik.

Levis

Ki ne ismerné a világ egyik leghíresebb és legközkedveltebb farmermárkáját, a Levi’s-t?A több, mint 163 éves múlttal rendelkező cég a magas szám ellenére sem veszítette el fiatalosságát és egyedigését, sőt! Kicsit mindig más, kicsit mindig változik, de a küldetés ugyanaz: jó minőségű, modern külsőt kölcsönözni visszafogott, dizájnos módon.

Mexx

A Mexx egy olyan márka, ami úgy született, mint te! Egy csókkal!

1980-ban alapított férfi és női márka összevonása:

M (Mustache) + E (Emanuelle) + XX (Kiss Kiss rövidítése) így hozva létre a Mexx márkát. Azóta olyan minőségi divatot, szemüvegeket és napszemüvegeket terveztünk, amik a város energiájából és zümmögéséből vesznek ihletet.

Morgan

A Morgan márkanév a francia érzékiség szinonimájává vált, mivel az ellenállhatatlan párizsi divat és a szexi megjelenés tökéletes kombinációja. Az egyedi kollekció mindig friss és divatos.

Nike

A cég nevét Niké görög istennőről kapta. Logója pedig Niké szárnyát szimbolizálja, amely a mozgás, sebesség és lendületesség jelképe. Ez a könnyedség és dinamizmus jelenik meg a Nike szemüvegkereteiben és napszemüvegeiben egyaránt.

Pepe Jeans

Nemzetközi hírességek, színészek, futballisták adták arcukat a kollekcióhoz, mely hozzásegítette a világhírnévhez a márkát.

A fiatalos és üde Pepe Jeans egyik fő ihletadója a londoni utcák atmoszférája.
Kiváló minőségű és mindig naprakész szemüvegei mindenki számára a divatvilág élvonalát nyújtják.

Porsche Design

A népszerű autó márka vonalvezetése érhető tetten a technikailag és funkcionalitásában letisztult, elegáns luxus márkán. Német minőség és design, kompromisszum mentesen a legkiválóbb alapanyagok felhasználásával.

Reebok

A márka elődjét Joseph William Foster angol futó alapította 1896-ban futó cipők gyártására. Foster volt az első, aki szöget tett a cipők talpába, így megalkotva az első szöges futócipőt. A Reebok szemüvegei a sportos elegancia jegyében viszik tovább Foster zseniális, újító szellemét.

Retro

A Retro márka értéke a legfontosabb, mivel nem csak divatterméket árul, hanem egy komplett életstílust is. A célközönségük olyan fiatal, divatérzékeny, magabiztos és részletorientált nők és férfiak, akik a divat alakulását folyamatosan szemmel tartják. A Retro szemüvegei egy olyan életmódot képviselnek, melyek ötvözik a hétköznapi, felgyorsult mindennapokat a nagyvárosi divattal.

s.Oliver

Az S.Oliver divatmárkát 1969-ben alapították Németországban. Az alapító, Bernd Freier kedvenc regényének hőse után nevezte el a márkát. Ő volt Oliver Twist. A márka célja, hogy minden évszakban jelen legyen a női és férfi szemüvegkereteivel és napszemüvegeivel minden korosztály számára.

Swarovski

Az osztrák Swarovski cég ma a luxus egyik szinonimája. A szokatlan stílusvilágú, kitűnő minőségű és extravagáns kivitelű szemüvegei vonzzák a tekinteteket. 1997-től egyedülálló szemüvegekkel egészült ki az exkluzív kollekció. Az alkotásokat egyediségük és tökéletesen megmunkált kristályok teszik összetéveszthetetlenné.

Timberland

A világ legnagyobb környezettudatos „outdoor” márkája. A természetbe tett kirándulásoktól, a hétköznapokból való kitörés ritka és értékes momentumain keresztül a városi hétköznapoknak a szabadban eltöltött idejéig, a Timberland minden pillanatban stílusos de nem hivalkodó megoldást nyújt.

Tom Tailor

A Tom Tailor egy nemzetközi lifestyle márkacsoport, mely prémium minőségű, trendi szemüvegeket kínál minden korosztály számára. Az alapítástól, 1962-től, termékeikkel a pozitív és szabad életstílus elkötelezett hívei.

BMW

A BMW az autópályák után az optikai piacot is meghódította.

A elegáns,letisztult szemüvegkeretei és az "M" széria szemet gyönyörködtető díszítései,erőteljes vonalvezetése minden rajongó igényét kielégíti.

Calvin Klein

A Calvin Klein az egyik legismertebb amerikai divatmárka, amely a 80-as években kezdett terjeszkedni.
Szemüvegkereteire az elegancia és a letisztult vonalvezetés a jellemző, így nagyon sok vásárlót meghódít utánozhatatlan stílusával.

Lacoste

A leghíresebb krokodil története… A Lacoste mára egy életérzéssé vált: a sportosan elegáns férfiak és nők megtestesítője.
Szemüvegkeretei ennek az irányzatnak megfelelően visszafogottan természetesek, sportosak és kifinomultak.

FILA

A Fila logó rövid idő alatt a kimagasló minőség jelképévé vált. A cég életében a tenisz töltött és tölt be kiemelkedő szerepet.

A márka jelen van az optikai piacon is kiváló minőségű, trendi szemüvegkereteivel és napszemüvegeivel.