Napszemüvegek

A napszemüveg ma már nem csak divatcikk, hanem egészségünk szempontjából is fontos védőeszköz. A káros környezeti hatások miatt évről-évre fokozódó UV-sugárzás, nemcsak a bőrünk, hanem a szemünk egészségi állapotát is veszélyezteti. Így annak érdekében, hogy szemünket megvédjük a napfény káros sugaraitól, fontos a jó minőségű napszemüveg viselete.

 

A jó napszemüveg lencséje maximális védelmet biztosít:

NÉZZE MEG MÁRKÁINKAT!

Aboriginal

A márka küldetése a nemzetközi divatvilág meghatározó márkájaként stílust és lendületet adni az Aboriginal életérzés által.

Diesel

A népszerű olasz luxusmárka megálmodója a padovai születésű Renzo Rosso. Kiváló minőségű szemüvegkeretei és napszemüvegei ma is eredeti, merész és designos vonalat követnek.

Escada

Az időtálló elegancia szimbóluma. Az Escada szemüvegeket hűvös csillogás és érzéki nőiesség jellemzi. Jellegzetes csúcsminőségű divatot teremt a nők számára, hogy kifejezzék egyediségüket.

Mexx

A Mexx egy olyan márka, ami úgy született, mint te! Egy csókkal!

1980-ban alapított férfi és női márka összevonása:

M (Mustache) + E (Emanuelle) + XX (Kiss Kiss rövidítése) így hozva létre a Mexx márkát. Azóta olyan minőségi divatot, szemüvegeket és napszemüvegeket terveztünk, amik a város energiájából és zümmögéséből vesznek ihletet.

Nike

A cég nevét Niké görög istennőről kapta. Logója pedig Niké szárnyát szimbolizálja, amely a mozgás, sebesség és lendületesség jelképe. Ez a könnyedség és dinamizmus jelenik meg a Nike szemüvegkereteiben és napszemüvegeiben egyaránt.

Pepe Jeans

Nemzetközi hírességek, színészek, futballisták adták arcukat a kollekcióhoz, mely hozzásegítette a világhírnévhez a márkát.

A fiatalos és üde Pepe Jeans egyik fő ihletadója a londoni utcák atmoszférája.
Kiváló minőségű és mindig naprakész szemüvegei mindenki számára a divatvilág élvonalát nyújtják.

s.Oliver

Az S.Oliver divatmárkát 1969-ben alapították Németországban. Az alapító, Bernd Freier kedvenc regényének hőse után nevezte el a márkát. Ő volt Oliver Twist. A márka célja, hogy minden évszakban jelen legyen a női és férfi szemüvegkereteivel és napszemüvegeivel minden korosztály számára.

Swarovski

Az osztrák Swarovski cég ma a luxus egyik szinonimája. A szokatlan stílusvilágú, kitűnő minőségű és extravagáns kivitelű szemüvegei vonzzák a tekinteteket. 1997-től egyedülálló szemüvegekkel egészült ki az exkluzív kollekció. Az alkotásokat egyediségük és tökéletesen megmunkált kristályok teszik összetéveszthetetlenné.

Timberland

A világ legnagyobb környezettudatos „outdoor” márkája. A természetbe tett kirándulásoktól, a hétköznapokból való kitörés ritka és értékes momentumain keresztül a városi hétköznapoknak a szabadban eltöltött idejéig, a Timberland minden pillanatban stílusos de nem hivalkodó megoldást nyújt.

Nina Ricci

EGY FRANCIA LUXUSMÁRKA PORTRÉJA

1932-ben alapítja meg Madame Ricci Párizsban azt a divatházat, ami rövid időn belül a francia metropolisz egyik legelegánsabb találkahelye lesz. A világmárka neve mai napig a kifinomult eleganciát és tökéletességet jelenti. Ebben a szellemben alkotott a NINA RICCI ház egy egyedülállóan érzéki, nőies, modern és egyszerre romantikus napszemüvegkollekciót.

Ozzie

Dinamizmus, lendületesség és energia jellemzi a legújabb Ozzie napszemüvegeket. Minden modell törhetetlen, polarizált lencsével rendelkezik, mely 100% UV-védelemmel párosulva egy kiváló ár-érték arányú trendi napszemüveget prezentál.

Polar Glare

Aktuális trendkövetés és kifinomult elegancia párosul a kitűnő optikai minőséggel. A polarizált és 100% UV-védelemmel ellátott lencsék tökéletes látásélményt nyújtanak az igényesség megszállottjainak.

BMW

A BMW az autópályák után az optikai piacot is meghódította.

A elegáns,letisztult szemüvegkeretei és az "M" széria szemet gyönyörködtető díszítései,erőteljes vonalvezetése minden rajongó igényét kielégíti.

Sover

Kifinomult csillogás és extrém elegancia egyenesen Olaszországból. A Sover napszemüvegek követik az aktuális trendeket, de mindig hozzáteszik a tökéletes egyediséghez szükséges formaváltozásokat

Calvin Klein

A Calvin Klein az egyik legismertebb amerikai divatmárka, amely a 80-as években kezdett terjeszkedni.
Szemüvegkereteire az elegancia és a letisztult vonalvezetés a jellemző, így nagyon sok vásárlót meghódít utánozhatatlan stílusával.

Lacoste

A leghíresebb krokodil története… A Lacoste mára egy életérzéssé vált: a sportosan elegáns férfiak és nők megtestesítője.
Szemüvegkeretei ennek az irányzatnak megfelelően visszafogottan természetesek, sportosak és kifinomultak.